Logotipas ir apsitvarkymas

atsinaujinom.jpg

Džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad blogeriai.net atsinaujino! Nuo šiol turime logotipą ir tuo pačiu sutvarkiau tik dalyviams skirtą informaciją, kurią sukaupiau vienoje vietoje http://www.blogeriai.net/dalyviams/ . Tikiuosi, kad tai padės lengviau orientuotis informacijoje ne tik patiems dalyviams, bet ir skaitytojams, nes pagrindinis portalo meniu tapo daug mažiau užgrūstas nuorodomis.

Comments

  • By Armandas, lapkričio 26, 2007 @ 9:22 pm

    Turiu porą pastabų. Žalias logotipas mėlyname fone. Nemanau, kad reikia dar ką pridurti. O senoji (juoda) balsavimo juosta gražiau žiūrėjosi :)
    Ok, tiek nuomonės, dabar faktas: nesu įsitikinęs, bet spėju, kad dėl tipo (image/vnd.microsoft.icon (wtf?)), mano Firefox nerodo jūsų ikonos bukmarkuose.

  • By Arvydas, lapkričio 26, 2007 @ 9:28 pm

    Pirma, ačiū už pastabas! Turbūt jau pastebėjai, kad aš ne dizaineris, o programuotojas :) Gal turi kokių nors pasiūlymų kaip tą problemą pataisyti? Gal apvesti baltu rėmeliu? Būčiau labai dėkingas už idėjas. Aš visdar vienas ir stengiuosi pasirūpinti viskuo: dizainu, funkcionalumu, klaidų taisymais… :)

    Norėjau atsisakyti senosios balsavimo juostos, nes noriu išlaikyti bendrą puslapio stilistiką.

    Ta favicon tipą aš susiradau internete. Firefox tikriausiai nerodo dėl to kad gali neatitikti ikonos formatas. Tą pasistengsiu kuo greičiau ištaisyti.

  • By Armandas, lapkričio 26, 2007 @ 9:52 pm

    Na nenoriu per daug konkretizuotis, gal tiktų ir baltas apvadas. Reikia bandytis. O dėl juostos tai siūlyčiau nepergyventi. Juoda spalva derinasi praktiškai prie visko (ir atrodo stilingai), o mėlyna jau pjausis, jei bloge vyraus kokia nors raudona. Aš parašiau tau per irc, jei norėsi – galėsim tad pabendraut.

  • By Žilvinas, lapkričio 27, 2007 @ 9:47 pm

    Reikėtų padidinti įrašų rodomų pirmam lape kiekį, nes pvz mane veikia kažkokia jėga, kuri sako, kam eit į antrą puslapį, jis juk jau pasenęs (antras). Manau ne vienam taip yra. Apsvarstyk šį dalyką.

  • By Arvydas, lapkričio 27, 2007 @ 11:22 pm

    Pagal tave kiek jų standartiškai turėtų būti? Aš šiaip galvojau padaryti pasirinkimą pačiam skaitytojui kiek jis nori puslapių matyti ir kad ta informacija įsimintų naršyklė.

  • By Žilvinas, lapkričio 28, 2007 @ 1:29 pm

    as sakyciau, kad turėtų būti rodomi visi tos dienos įrašai, arba tarkim jeigu įrašų labai daug, tai tada rodyti 50 naujausių. Sakau, antrą page’ą spausti nekyla rankos, o jeigu pirmajame būtų daugiau įrašų, tai tikrai daugiau blog’ų aplankyčiau.

  • By Arvydas, lapkričio 28, 2007 @ 1:40 pm

    Standartiškai rodyti 50 įrašų yra tikrai per daug. Manau idealiausias variantas bus duoti kiekvienam pasirinkti pačiam. 10, 20, 35, 50 variantai manau bus pats tas.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Logos | Icons | WordPress Themes