Mūsų jau virš šimto!

Virš šimto!

Šiandien blogeriai.net yra ypatinga diena – dalyvių skaičius tapo triženklis! Ta proga noriu labai pasidžiaugti, kad projektas buvo šiltai priimtas ir daug blogerių suskubo registruotis.

Labai man netikėta žinia tapo goblinn‘o pradėtas tinklaraštis. Jame autorius tvirtina likęs apžavėtas blogeriai.net dalyvių rašiniais ir teigia, kad tai jį pastūmėjo pradėti savo blogo rašymą! Pirmieji įrašai žada, kad tinklaraštis tikrai bus įdomus, todėl belieka  palinkėti sėkmės!

Šiek tiek mažiau nei dvi savaitės gyvuojantis projektas, jau turi savo nuolatinius skaitytojus, kurie balsuoja ir skaito pilnus įrašus autorių svetainėse. Prie to labai prisideda prisijungusiųjų reklamuoti portalą dalyvių iniciatyva už kurią labai noriu padėkoti ir dar kartą paskatinti visus dalyvaujančius įsidėti reklaminį skydelį arba tekstinę nuorodą. Tegu projektas tampa vartais, per kuriuos skaitytojai suras įdomiausius lietuviškus tinklaraščius!

Pabaigai noriu paminėti, kad darbas tobulinant portalą nestovi. Laukite daugiau įdomių naujovių dalyviams ir skaitytojams!

Comments

  • By Goblinn, gruodžio 2, 2007 @ 7:56 pm

    Dėkui už reklamą :)

  • By Arvydas, gruodžio 2, 2007 @ 8:41 pm

    Tuom ir ypatingas bloginimas – reklamuojam vieni kitus :)

  • By Juozas, gruodžio 2, 2007 @ 9:14 pm

    Būtinai reikia sukurti pluginą, kad už straipsnius galima būtų balsuoti ir iš pačio blogo, o ne tik iš šios svetainės.

  • By Arvydas, gruodžio 2, 2007 @ 9:18 pm

    Idėja labai verta dėmesio! Būtinai apie tai pagalvosiu :)

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Logos | Icons | WordPress Themes