Pirmieji įspūdžiai

Praėjo vos trys valandos nuo registracijų lavinos pradžios ir štai pirmieji rezultatai: 36 37 38 tinklaraščiai jau dalyvauja projekte. Kartu su naujais dalyviais puslapį tiesiog „užpuolė“ lankytojų lavina dėl ko labai džiaugiuosi.

Iš karto noriu atsiprašyti visų dėl kai kurių nesklandumų. Sistemos ištestuoti su daug dalyvių galimybės neturėjau, todėl tikrasis testavimas vyksta kaip tik dabar. Niekas kitas geriau neištestuoja sistemų kaip vartotojai :)

Per pastarąsias kelias valandas ištaisiau saugumo spragas (ačiū LG), nekorektiškas nuorodas iš TOP 10 sąrašo, spėjau išsigąsti, kad puslapis jau atakuojamas hakerių (nors taip nebuvo) ir viską dariau tuo pačiu atsakinėdamas į jūsų klausimus el. paštu ir registruodamas naujus dalyvius.

Labai noriu padėkoti už palaikymą, idėjas ir dalyvavimą projekte. Tikiuosi, kad kartu su jumis mes išauginsime blogeriai.net iki portalo naudingo tiek blogeriams, tiek skaitytojams. Kiekviena jūsų idėja bus peržiūrėta, apgalvota ir įtraukta į darbų sąrašą.

Kol kas yra žinomos šios problemos: pasikartojantys įrašai, nekorektiškai rodoma kai kurių blogų informaciją (spėju dėl koduočių) ir daug vieno dalyvio įrašų susigrūdusių vienoje vietoje. Pastaroji problema yra opiausia – kai kuriuose RSS srautuose tiesiog nepateikiama įrašo data, todėl mano sistema laiko kad tai yra „dabar“, kitaip tariant momentas kada įrašas yra įtrauktas. Galvoju apie sprendimus…

Darbinga dienelė, nieko nepasakysi :)

Comments

  • By Juozas, lapkričio 21, 2007 @ 11:11 pm

    Sveikas, gera pradžia pusė darbo. Pasidalinsiu aptiktomis klaidomis:
    1. Labai daug tektsų su sudarkyta koduote, be to net kaikurių blogų pavadinimai ju yra sudarkomi. (Manau, kad šitą jau pastebėjot)
    2. Su IE7 ir Win Xp įrašo vertimo blokas yra durakyto šrifto – atrodo lyg labai prastos kokybės jpegas. Galbūt šrifto ar tarpų tarp raidžių problema?
    3. Karts nuo karto balsuojant už įrašus išlenda angliški tekstai – būtų malonu skaityti tik lietuviškus pranešimus.

    Sėkmės!

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Logos | Icons | WordPress Themes