blogeriai.net tampa lietblogs.lt misijos įpėdiniu

litblogs-ipedinis.jpg

Noriu labai pasidžiaugti, kad 2008-uosius metus pradedame su 140 dalyvių! Vieniems projektams užsidarant atsiranda kiti, kurie perima misiją. Nuo šiandien blogeriai.net tampa oficialiu lietblogs.lt įpėdiniu: visi lietblogs.lt lankytojai yra nukreipiami į blogeriai.net protalą. Norėčiau padėkoti lietblogs.lt įkūrėjui Xawiers, kuris sutiko padaryti nukreipimą. Tikiuosi, kad rasi laiko rašyti savo tinklaraštį. Tavęs visada lauksim blogeriai.net dalyvių sąraše! :)

Iš karto po portalo atidarymo pagrindinis tikslas buvo išgaudyti klaidas, plėsti dalyvių ir skaitytojų skaičių. Dabar, kai blogeriai.net turi pastovių skaitytojų ratą ir nemažai nuolat rašančių dalyvių, atėjo laikas plėtoti projektą ir pridėti naujų naudingų funkcijų! Tikiuosi, kad 2008-aisias tinklaraščių bendruomenė dar labiau sustiprės ir prie to kiek galėdamas stengsis prisidėti blogeriai.net portalas.

Su 2008-aisias, kolegos blogeriai ir blogeriai.net skaitytojai! Tebūnie tai dar neatrastų blogerių metai: juk kiekvienas galim turėti ir rašyti savo tinklaraštį, o blogeriai.net visada stengsis padėti kiekvienam tapti skaitomu!

Comments

  • By Ramas (tikra.info), sausio 1, 2008 @ 9:31 pm

    Sėkmės jums ir toliau plėstis. Labai naudingas projektas, kuris suteikia daug patogumo blogosferoje ir naujų atradimų. Tuo pačiu padeda pritraukti naujų skaitytojų į savo blogą. Šaunu! Su 2008 ;)

  • By Gytis, sausio 2, 2008 @ 9:01 pm

    Mane tik nervuoja, kai nematau kada mano įrašai įdedami čia :( gal būtų galima kokį feedbacką padaryt?

  • By Arvydas, sausio 2, 2008 @ 9:44 pm

    O kam tau žinoti kada įdėtas įrašas? Taigi susitvarkyk, kad viskas veiktų automatiškai: kai tik paskelbi, ping praneša, kad tavo blogas atnaujintas. Daugiau apie tai gali pasiskaityti temoje WordPress konfigūravimas.

  • By Aurimas Gudas, sausio 6, 2008 @ 1:43 pm

    Tegu nekreipimą padaro ir iš lieblogs.lt, ne vien iš http://www.lietblogs.lt. Aš tai tos vėvėvė pradžios beveik niekada nevedu.

  • By Arvydas, sausio 6, 2008 @ 5:58 pm

    Deja čia niekuom negaliu padėti, nes ne mano kompetencija. Geriau taipink http://blogeriai.net vietoj lietblogs.lt :)

  • By Aurimas, sausio 29, 2008 @ 6:27 pm

    Jei netyčia kas nors nepastebėjo: http://www.lietblogs.lt neberedirectina į blogeriai.net :/

    Ir kartu antras, nesusijęs (pusiau) klausimas: o blogeriai.net neturi RSS srauto, kuriame būtų suagreguoti visi surinkti įrašai (ar aš tik jo nesugebu rasti)?

  • By Arvydas, vasario 4, 2008 @ 12:12 pm

    Aurimai: Atsiprašau, kad neatsakiau anskčiau. Su lietblogs.lt tvarkomės. Ačiū už pastebėjimą. Blogeriai.net RSS srauto nebus, nes projekto tikslas – padėti blogeriams tapti skaitomiems. Jei kas nors nori konkretaus blogerio įrašus skaityti per RSS, gali lengvai užsiprenumeruoti jo srautą pasinaudoję RSS ikonėle prie autoriaus vardo.

Other Links to this Post

  1. Blogorama #297 : nežinau.lt — sausio 2, 2008 @ 8:51 pm

  2. Idėja: Blogeriai.net susijusių įrašų įskiepis :: Karolis Pocius — vasario 26, 2008 @ 12:01 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Logos | Icons | WordPress Themes